"Blaženost v duši, přírodu v srdci."
zitsprirodou@gmail.com
725607432

GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení
    Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v
    souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále
    jen: „GDPR”) je Roman Koňařík IČ 75775310 se sídlem v Bílovicích (dále
    jen: „správce“).
  2. Kontaktní
    údaje správce jsou

adresa: Roman Koňařík, Bílovice 423, 687 12

email: zitsprirodou@gmail.com

telefon: 725607432

  • Osobními
    údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné
    fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze
    přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor,
    například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo
    na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické,
    ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních
    údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních
údajů

  1. Správce
    zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které
    správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce
    zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění
    smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným
    důvodem zpracování osobních údajů je
  2. plnění
    smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  3. oprávněný zájem správce na poskytování přímého
    marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst.
    1 písm. f) GDPR,
  4. Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování
    přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů)
    podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004
    Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo
    k objednávce zboží nebo služby.
  5. Účelem
    zpracování osobních údajů je
  6. vyřízení
    Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu
    mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou
    nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí
    osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez
    poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce
    plnit,
  7. zasílání obchodních sdělení a činění dalších
    marketingových aktivit.
  8. Ze strany správce nedochází k automatickému
    individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým
    zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce
    uchovává osobní údaje
  2. po dobu
    nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi
    Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let
    od ukončení smluvního vztahu).
  3. po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním
    osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 20 let, jsou-li osobní údaje
    zpracovávány na základě souhlasu.
  4. Po
    uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé
správce)

  1. Příjemci
    osobních údajů jsou osoby
  2. podílející
    se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  3. zajišťující
    služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti
    s provozováním e-shopu,
  4. zajišťující
    marketingové služby.
  5. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí
    země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve
    třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek
    stanovených v GDPR máte
  2. právo na
    přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  3. právo
    opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18
    GDPR.
  4. právo na
    výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  5. právo
    vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  6. právo na
    přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  7. právo
    odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email
    správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  8. Dále máte
    právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se
    domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce
    prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření
    k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření
    k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné
    podobě.
  3. Správce
    prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky
    z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s
    podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito
    podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového
    formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami
    ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je
    oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů
    zveřejní na svých internetových stránkách, případně Vám zašle novou verzi
    těchto podmínek na e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto
podmínky nabývají účinnosti dnem 1.12.2018.